Samarbejdspartnere

Gang i Mariagerfjord samarbejde med en række aktører, som hver især også byder ind med viden og aktiviteter under hele projektet.

Vi er stolte over at kunne præsentere:

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen kæmper for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned.

Siden 1962 har Hjerteforeningen med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.
Hver dag tager Hjerteforeningen kampen op for hjertet og for de omkring 524.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har de også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos Hjerteforeningen.

Ældresagen

Ældresagen arbejder for at flest muligt skal kunne leve et godt og langt liv - uanset alder.

Ældre Sagen er en organisation, der har en væsentlig rolle i det danske samfund. Der arbejdes for at styrke den frivillige og politiske indsats bl.a. indenfor demens, pårørende og ensomhed.
Med over 910.000 medlemmer, 215 lokalafdelinger, 21.000 aktive frivillige og et stærkt sekretariat er Ældre Sagen en aktør, der har troværdighed.

Frem mod 2021 har Ældre Sagen haft en række mærkesager og indsatsområder de har arbejder med lokalt, kommunalt og landsdækkende. Et af disse er blandt andet et sundt og aktivt liv - hele livet.

LOF (Liberalt Oplysnings Forbund)

LOF er et landsdækkende oplysningsforbund. Vores 60 lokale aftenskoler tilbyder kurser og andre folkeoplysende aktiviteter i hele landet.

I LOF er der særligt fokus på sundhed. Derfor tilbydes mange former for bevægelseshold så som yoga, pilates og træning i det fri. LOF bidrager også med viden om kost, ernæring og livsstilssygdomme. Mange af sundhedsaktiviteterne finder sted i samarbejde med kommuner og patientforeninger.

Aktiviteterne i LOF gør dig klogere på dig selv og på verden omkring os. Få ny indsigt gennem et af deres foredrag, eller fortæl din mening om et emne i en af deres debatter. LOF sætter fokus på historie, politik, kultur og de emner, der er relevante for vores samfund både lokalt, nationalt og internationalt.