Mangler du svar på noget?

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål til Gang i Mariagerfjord. Skulle du sidde inde med spørgsmål der ikke er blevet besvaret, så kontakt os på

Tilmelding

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig nemt ved at klikke på "tilmeld dig" på forsiden af hjemmesiden eller via LINKET HER.
Her kommer du til vores tilmeldingsside, hvor du tilmelder dig med dine oplysninger.
Herefter modtager du en mail med nærmere informationer omkring betaling og aktivering af din profil. Når du har foretaget din betaling og aktiveret din profil via linket i mailen, så er du tilmeldt og kan gå i gang med at planlægge din første gåtur!

Hvordan opretter man et hold?

Når du er tilmeldt som enkeltperson, får du mulighed for at oprette et hold via din profil på siden. Her kan du invitere de andre holdmedlemmer du ønsker at danne hold med. Du skal have deres email adresse for at invitere dem. De får derefter en invitation på deres mail, som de skal acceptere før de er med på holdet.

Når dine holdkammerater godkender din invitation fra den mail-invitation de modtager, så bliver de bedt om at oprette sig som medlem (hvis de ikke allerede er medlemmer). Når de har betalt for deres medlemskab og aktiveret deres profil, så er de med på holdet.

Er man allerede medlem, kan man også se en holdinvitation under fanen "dit hold" når man er logget ind, og godkende invitationen her.

Husk at hav klar hvad I vil hedde som hold - det er det der vil stå på ranglisterne :-)

Kan jeg være med på flere hold?

Man kan være med på 1 hold pr. email adresse.
Hvis du for eksempel ønsker at deltage både med dine kollegaer, og med din familie, så kræver det 2 separate tilmeldinger til Gang i Mariagerfjord, med forskellige e-mails adresser. Eksempelvis din arbejds- og private mailadresse.

Hvorfor skal jeg tilknytte mig til en hal når jeg tilmelder mig? Og hvilken skal jeg vælge?

Det er alle idrætshallerne i Mariagerfjord Kommune der står bag projektet 'Gang i Mariagerfjord'. Disse danner rammen, og derfor skal man blot vælge den der giver mest mening for en at repræsentere. Det kan både være der hvor du måske selv kommer til dagligt og træner eller dyrker sport, den der er tættest på hvor du bor, den fra byen hvor du arbejder, eller noget helt fjerde - du bestemmer helt selv hvilken hal du ønsker at gå for.

Skal man bo i Mariagerfjord for at være med?

Nej det er slet ikke et krav at du bor i Mariagerfjord Kommune for at være med! Naturligvis. Det er blot her idrætshallerne er placeret. Om du bor i Rebild Kommune, Aalborg Kommune eller et helt andet sted spiller ingen rolle for at kunne være med, så længe du blot vælger en idrætshal du ønsker at repræsentere. Du kan eventuelt vælge den der er tættest på dig.

Alle kan være med til Gang i Mariagerfjord.

Login

Hvordan logger jeg ind?

Man logger ind på www.gangimariagerfjord.dk/start/logind/

På forsiden af www.gangimariagerfjord.dk er der en grøn knap over billederne i toppen. Herpå står "login". Klikker du på login, bliver du ført direkte til login-siden. Du logger ind med din email og det kodeord du har valgt ved oprettelse.

Du kan også KLIKKE HER og komme direkte til login-siden.

Jeg har glemt min kode, hvad gør jeg?

På login-siden kan du klikke på "glemt kodeord", og nemt få tilsendt et nulstillings-link til den email du har oprettet dig med. Du kan også KLIKKE HER og komme direkte til siden.

Priser

Hvad koster det at være med?

Pris for at være med i 'Gang i Mariagerfjord' er DKK 69,- pr. person. Ved tilmelding får du en mail med information om hvordan du betaler. Betalingen foregår via mobilepay.

Hvorfor skal du betale tænker du måske? Deltagerbetalingen går til at idrætshallerne og samarbejdspartnere kan tilbyde dig gratis, spændende aktiviteter i hele maj måned, samt administration, udvikling og opsætning af hjemmeside med ranglister, tilmeldingsmodul mv.

Er der særlige priser for store grupper (fx virksomheder)?

Der er som udgangspunkt ikke anderledes priser ved grupper eller større virksomheder nej. Ved større virksomheder/grupper (over 25 stk.) er man velkommen til at kontakte os på , og så kan vi hjælpe med det praktiske ift. til tilmelding af en større gruppe.

Registrering

Hvordan registrerer jeg en gåtur?

Når du er logget ind, ser du i toppen af siden en fane der hedder "Registrer tur". Her skal du indtaste dine gåede kilometer. De indtastes således:
Har du fx gået 3,7 kilometer, skal du i feltet "Distance" notere: 3,7. Der skal ikke skrives km, kilometer eller andet efter. Kun tal, delt af eventuelt komma. Husk at registrere hvilken dato du har gået turen i feltet "Dato". Her kommer en kalendervisning frem, hvor du kan vælge datoen.

Kan jeg registrere flere gåture på 1 dag?

Ja det kan du sagtens gøre ja.

Gælder skridt på arbejde og i hjemmet også?

Ja, alle dine skridt gælder med. Om det er når du er ovre og handle ind, støvsuger i hjemmet, slår græsset i haven, går en tur, eller ved almindelig gang på dit arbejde. Alle almindelige skridt tæller med.
Vær dog opmærksom på at det er skridt gået eller løbet på egne ben. Det gælder derfor ikke med cykel, løbehjul, crosstrainer, rulleskøjter og lignende. Helt almindelige skridt gælder.

Skal jeg registrere skridt eller kilometer?

Der registreres kilometer/meter, og ikke antal skridt.

Hvordan registrerer man en gåtur som et hold?

Al holdaktivitet registreres præcis som hvis du havde gået en tur alene. Så hver person på holdet taster sine kilometer ind individuelt, og så samler systemet jeres gåture sammen til jeres samlede holdindsats.

Man registrerer individuelt, da vi også ved at selvom man er et hold, så er det ikke sikkert man går alle sine ture sammen.

Andet

Hvordan ved I at folk ikke snyder med registrering af kilometer?

Det ved i princippet heller ikke. Vi stoler dog på at alle deltagere ønsker en sund og fair konkurrence uden nogle former for snyd.

Vi forbeholder os retten til at kontakte deltagere med meget høje kilometerindtastninger, og kræve dokumentation for distancen. Kan man ikke dokumentere sin gåtur, forbeholder vi os retten til at slette indtastningen, hvis den mistænkes for snyd. Så er du ude og gå meget langt, så hav endelig en skridttæller med (kan fås billigt til arm/ben, eller som app på smartphones).

Hvad kan jeg se på ranglisterne?

Der er ranglister over henholdsvis:

  • Flest kilometer
  • Længste tur
  • Flest ture

Alle fordelt på henholdsvis ranglister for hallernes placering mod hinanden, holdenes placeringer mod hinanden og enkeltpersoners placeringer mod hinanden. Du får fuld adgang til disse ranglister fra 1. maj når du er logget ind på din profil.

Er det ikke snyd for de små haller i forhold til de store i de større byer?

Konkurrencen skal selvfølgelig være fair for ALLE. Alle haller dyster lige, uanset størrelse, da hallens resultat bliver et gennemsnit af deltagernes kilometer. På den måde er det fair for alle haller, uanset størrelse og antal indbyggere i lokalområdet.
Så selvom man bor i en mindre by så kan man sagtens være øverst på ranglisten - fortvivl ikke.

Det samme gør sig gældende for de hold man selv kan oprette. Her er det også gennemsnit, så selvom i måske kun er 3 på et hold, og der er et andet hold med 50 på, så kan I stadig sagtens slå dem.

Ved at gøre det på denne måde, skal det også gerne give anledning til at få motiveret og skubbet hinanden afsted på nogle ture, så holdets gennemsnit bliver højest muligt.

Er i på de Sociale Medier (Facebook og Instagram)?

Det er vi! Og vi håber sådan at du vil være med i fællesskabet! :-)

Du finder os på Facebook og Instagram under brugernavnet @gangimariagerfjord.
Brug meget gerne #gangimariagerfjord elller tag os med @gangimariagerfjord hvis du poster fra din gåtur. Vi vil så gerne se med :-)

Følg med på Facebook ved at KLIKKE HER.
Følg med på Instagram ved at KLIKKE HER.
Bliv medlem af Facebook-gruppen for Medlemmer i Gang i Mariagerfjord ved at KLIKKE HER.