Gang i Mariagerfjord - en gå-udfordring i maj måned

Gang i Mariagerfjord er en gå-udfordring for dig og familien, kollegaerne eller vennerne. Den tager udgangspunkt i gåture, og har et spændende twist af lokal konkurrence og fællesskabsfølelse. Du kan deltage alene, men hvorfor ikke oprette et hold med din familie, vennerne, naboerne eller kollegaerne, og se hvor langt I kan gå tilsammen? Eller måske er der et hold I vil udfordre? Vi ønsker at skabe fællesskab gennem bevægelse, og at få folk ud og nyde den vidunderlige natur der omgiver os.

Vi er 11 idrætshaller, der står bag projektet; og for at gøre det hele lidt sjovere, har vi valgt at udfordre hinanden – men vi har brug for din og dit holds hjælp! Når du tilmelder dig, skal du vælge en af de 11 idrætshaller i Mariagerfjord Kommune som du vil repræsentere - det er helt op til dig hvilken hal du ønsker at repræsentere. Når du er tilmeldt, får du fuld adgang til et online univers, hvor du kan logge dine kilometer og se ranglister, der viser hvor langt du, dit hold og de andre haller har gået - og naturligvis hvordan I placerer jer i forhold til de andre.

Du får ugentlige konkurrencer, spændende ruteforslag, og en fælles gruppe, hvor der er plads til intern konkurrence, fællesskab og til at motivere hinanden og dele inspiration. Derudover sparker vi hele udfordringen i gang med et online foredrag med professor Bente Klarlund, der står bag bogen "Gå - så går det nok". Som medlem af Gang i Mariagerfjord får du dette online foredrag gratis!

Prisen for at deltage er  DKK 69,- pr. person. Det er en engangsbetaling, som gælder for deltagelse i hele maj måned, og giver dig adgang til alle arrangementer. Der betales via MobilePay. Deltagerbetalingen går til at vi kan lave gratis arrangementer for dig hele maj måned for både idrætshaller og samarbejdspartnere. Derudover til udvikling af hjemmeside med hele login- og tilmeldingsmodulet, holdoprettelser, ranglister og generel markedsføring af projektet for alle kommunens borgere. Har du spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os.

ALLE kan være med til Gang i Mariagerfjord - uanset om du er bosat i Mariagerfjord Kommune eller ej. Alle er velkomne. Det eneste er blot at du skal vælge 1 af de 11 idrætshaller som du ønsker at gå for/repræsentere.

Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside med mere information, aktivitetsoversigt, ruteforslag og så videre på www.gangimariagerfjord.dk

Vi ses derude! :-)

Login Tilmeld dig nu!